Hozzávalók: 150 g főtt, áttört burgonya, 60 g darás liszt, 70 g vaj, 150 g porcukor, 1 csomag vaníliás cukor, 70 g dió, 50 g mazsola, 4 tojás, tojásfehérje, gyümölcs.Elkészítése: A vajat a porcukorral meg a vaníliás cukorral habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk az 5…

Eddy60 2009.08.08. 18:08

Diós burgonyatorta

Hozzávalók: 300 g főtt, reszelt burgonya, 50 g darás liszt, 300 g porcukor, 120 g dió, 4 tojás, 1 kávés-kanál sütőpor, 1 citrom héja és leve.A párizsi krémhez: 2,5 dl tejszín, 250 g csokoládé.Elkészítése: A 4 tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az őrölt…

Eddy60 2009.08.08. 18:07

Diós burgonyaszelet

Hozzávalók: 230 g főtt, reszelt burgonya, 130 g vaj vagy margarin, 250 g sima liszt, 100 g porcukor, 100 g dió, 2 evőkanál rum, 1/2 sütőpor, 1 kávéskanál törött fahéj, citromhéj, ribiszkelekvár, dió és porcukor a töltelékhez.A citrommázhoz: 200 g porcukor,2 evőkanál citromlé,…

Eddy60 2009.08.08. 18:06

Diós burgonyapuding

Hozzávalók: 150 g főtt, áttört burgonya, 40 g vaj, 60 g porcukor, 50 g dió, 3 tojás.Elkészítése: A vajat a cukorral kikeverjük, egyenként hozzáadjuk a 3 tojássárgáját, majd folytonos keverés közben a főtt, áttört burgonyát és az őrölt diót. Végül óvatosan beleforgatjuk…

Hozzávalók: 250 g főtt, áttört burgonya, 100 g búzadara, 250 g porcukor, 4 tojás, 1/2 citrom leve és megreszelt héja, 1 kávéskanál sütőpor, 120 g őrölt dió.Elkészítése: A 4 tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a citrom levét és megreszelt héját, majd…

Eddy60 2009.08.08. 18:04

Darás burgonyatorta

Hozzávalók: 280 g főtt, áttört burgonya, 120 g búzadara, 280 g porcukor, 8 tojás.A töltelékhez: 3 tojásfehérje, 150 g porcukor, 150 g vaj, 50 g ribiszkelekvár.Elkészítése: A 8 tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, majd fokozatosan beleforgatjuk a búzadarát, a főtt,…

Hozzávalók: 200 g főtt, reszelt burgonya, 1 evőkanál olaj, 30 g darás liszt, 200 g porcukor, 1 csomag vaníliás cukor, 100 g dió, 4 tojás, cseresznye.Elkészítése: A tojást a porcukorral meg a vaníliás cukorral habverővel sűrűre verjük, majd hozzákeverjük a kihűlt burgonyát, az…

Hozzávalók: 120 g főtt, áttört burgonya, 380 g féldarás liszt, 120 g porcukor, 120 g mák, 2,5 dl tej, 2 tojás, 1 evőkanál rum, 1 csomag sütőpor, 3 szegfűszeg, citromhéj.A citrommázhoz: 200 g porcukor, 1 kávéskanál olaj, 2 evőkanál citromlé, 1 evőkanálnyi forró…

Hozzávalók: 400 g főtt, áttört burgonya, 150 g porcukor, 5 tojás, 1 citrom leve és megreszelt héja.Elkészítése: Az 5 tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a citrom levét és megreszelt héját meg a főtt, áttört burgonyát. Végül óvatosan…

süti beállítások módosítása