Hozzávalók: 250 g főtt, áttört burgonya, 100 g búzadara, 250 g porcukor, 4 tojás, 1/2 citrom leve és megreszelt héja, 1 kávéskanál sütőpor, 120 g őrölt dió.

Elkészítése: A 4 tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a citrom levét és megreszelt héját, majd fokozatosan belekeverjük az áttört burgonyát, az őrölt diót, a sütőporral elkevert búzadarát, és végül a tojások keményre vert habját. A tésztát kikent, kilisztezett formába öntjük, és előmelegített sütőben lassú tűzön megsütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr491358654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása