2009.08.08. 18:05
Diós burgonyafelfújt
Hozzávalók: 250 g főtt, áttört burgonya, 100 g búzadara, 250 g porcukor, 4 tojás, 1/2 citrom leve és megreszelt héja, 1 kávéskanál sütőpor, 120 g őrölt dió.
Elkészítése: A 4 tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a citrom levét és megreszelt héját, majd fokozatosan belekeverjük az áttört burgonyát, az őrölt diót, a sütőporral elkevert búzadarát, és végül a tojások keményre vert habját. A tésztát kikent, kilisztezett formába öntjük, és előmelegített sütőben lassú tűzön megsütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek felfújtak
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.