Hozzávalók: 750 g főtt, áttört burgonya, 100 g vaj vagy margarin, tej, 5 tojás, só.

Elkészítése: A megfőtt, áttört burgonyát eldolgozzuk az olvasztott vajjal vagy margarinnal, megsózzuk, hozzáadjuk az 5 felvert tojást, szükség szerint tejjel hígítjuk, és habosra keverjük. A tésztát kikent, zsemle-morzsával megszórt formába öntjük, és előmelegített sütőben lassú tűzön megsütjük.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr601343102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása