2011.04.22. 00:36
Padlizsánkrém
Hozzávalók: 2 padlizsán, 1 paprika, 2 ek olaj, 1/2 hagyma, pici só, 1 késhegynyi cukor, 1 kk. almaecet.
Elkészítése: A padlizsánt és a paprikát roston rázogatás közben, bőrében barnára sütöd. A héját lehúzva ledarálod. Olajban összekevered a fűszereket, és a padlizsán krémmel összekevered. Hidegen kenyérre kenve fogyaszthatod.
Szólj hozzá!
Címkék: zöldségből készült
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr72846418
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.