Eddy60 2011.04.22. 00:36

Padlizsánkrém

Hozzávalók: 2 padlizsán, 1 paprika, 2 ek olaj, 1/2 hagyma, pici só, 1 késhegynyi cukor, 1 kk. almaecet.

Elkészítése: A padlizsánt és a paprikát roston rázogatás közben, bőrében barnára sütöd. A héját lehúzva ledarálod. Olajban összekevered a fűszereket, és a padlizsán krémmel összekevered. Hidegen kenyérre kenve fogyaszthatod.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr72846418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása