2009.06.28. 15:10
Burgonyás omlett
Hozzávalók: 150 g főtt, reszelt burgonya, 100 g zsír, 1 evőkanál darás liszt, 3 tojás, só.
Elkészítése: A 3 tojássárgáját habosra keverjük, hozzáadjuk a megreszelt burgonyát, megsózzuk, összekeverjük a liszttel, majd óvatosan beleforgatjuk a tojások keményre vert habját. A zsírral kikent, felforrósított serpenyőbe belesimítunk egy omlettnyi tésztát, és mindkét felét világospirosra sütjük. Mikor valamennyi omlett megsült, megtölthetjük őket párolt zöldséggel vagy párolt gombával. Melegen tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal