2011.04.22. 00:40
Karalábé zöldborsóval
Hozzávalók: 2 evőkanál olaj, 50 dkg karalábé, 20 dkg borsó, csipet cukor, csipet só, csipetnyi borsikafű, fél csomag zöld petrezselyem.
Elkészítése: Fiatal zsenge karalábét és borsó a legjobb hozzá. A karalábét megpárolod, külön edényben a borsót is meg kell párolni. Mindkettőt fűszerezed, és óvatosan összekevered, finomra vágott petrezselyemmel meghintve tűzforrón tálalod.
Szólj hozzá!
Címkék: zöldségből készült
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal