2010.11.19. 00:16
Sárgabaracklepény
Elkészítése: Habosra kavarunk 20 dkg cukrot 20 dkg Ráma margarinnal és 5 tojássárgájával. Felváltva adjuk hozzá a 20 dkg réteslisztet meg a tojások kemény habbá vert fehérjét. Végül közékeverünk két evőkanál rumot és közepes nagyságú tepsibe, terítjük. Meghámozott, kimagvalt sárgabarackokat borítunk rá a magházukkal felfelé. (Egy pillanatra forró vízbe mártjuk a gyümölcsöt, akkor egy mozdulattal lehúzhatjuk róla a héját.) Forró sütőben megsütjük. Még melegen meghintjük porcukorral, de csak hidegen vágjuk fel kockákra.
Szólj hozzá!
Címkék: sütemények gyümölcsből
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.