Hozzávalók: 1 kg újburgonya, 200 g zöldpaprika, 100 g zsír, 80 g hagyma, só, pirospaprika, törött bors.

Elkészítése: Az újburgonyát vízben megáztatjuk, ledörzsöljük, és negyedekre vágjuk. A zsírban üvegesre fonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a burgonyát. Rávágjuk a megtisztított zöldpaprikát, megszórjuk pirospaprikával, megsózzuk, megborsozzuk, és puhára pároljuk. Fejes salátával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr11353870

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: web hosting services Mac 2018.05.17. 12:10:03

Heves vita a televíziós jogok értékesítéséről - Juventus FC blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása