2009.06.21. 11:06
Zöldpaprikával párolt burgonya
Hozzávalók: 1 kg újburgonya, 200 g zöldpaprika, 100 g zsír, 80 g hagyma, só, pirospaprika, törött bors.
Elkészítése: Az újburgonyát vízben megáztatjuk, ledörzsöljük, és negyedekre vágjuk. A zsírban üvegesre fonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a burgonyát. Rávágjuk a megtisztított zöldpaprikát, megszórjuk pirospaprikával, megsózzuk, megborsozzuk, és puhára pároljuk. Fejes salátával tálaljuk.
· 1 trackback Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Trackbackek, pingbackek:
Trackback: web hosting services Mac 2018.05.17. 12:10:03
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.