Eddy60 2009.06.21. 10:56

Túrós újburgonya

Hozzávalók: 1,5 kg újburgonya, 250 g túró, 100 g vaj, só, köménymag.

Elkészítése: Az újburgonyát vízben megáztatjuk, ledörzsöljük a héját, megmossuk, és köménymagos sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, tányérokra rakjuk, meglocsoljuk olvasztott vajjal, és megszórjuk friss tehéntúróval.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr801353832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása