2009.06.21. 10:56
Túrós újburgonya
Hozzávalók: 1,5 kg újburgonya, 250 g túró, 100 g vaj, só, köménymag.
Elkészítése: Az újburgonyát vízben megáztatjuk, ledörzsöljük a héját, megmossuk, és köménymagos sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, tányérokra rakjuk, meglocsoljuk olvasztott vajjal, és megszórjuk friss tehéntúróval.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr291353832
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.