2009.06.21. 10:24
Szardellás burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 8 szardella, 40 g zsír, 40 g vaj, 5 dl tejföl, 60 g hagyma, zöldpetrezselyem, só.
Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát vékony karikára vágjuk. A zsírt a vajjal együtt felolvasztjuk, üvegesre fonnyasztjuk benne az apróra vágott hagymát meg a zöldpetrezselymet, hozzáadjuk a burgonyát, megsózzuk, és puhára pároljuk. Az apróra vágott szardellát összevegyítjük a tejföllel, ráöntjük a burgonyára, és jól összekeverjük vele. A kész burgonyát tálra rakjuk, és megszórjuk összeaprított petrezselyem zöldjével.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek hal ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.