Hozzávalók: 1 kg burgonya, 130 g zsír, 80 g sima liszt, 2 zsemle, 1 tojás, só, törött bors.

Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát megreszeljük, hozzáadjuk a tojást, a zsírban megpirított zsemlekockát, a lisztet, megsózzuk, megborsozzuk, és jól összekeverjük. A masszából evőkanállal a megforrósított zsírba galuskákat szaggatunk, és mindkét felükön pirosra sütjük őket. Párolt parajhoz tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr541347815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása