2009.06.21. 09:50
Rántott burgonyagaluska
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 130 g zsír, 80 g sima liszt, 2 zsemle, 1 tojás, só, törött bors.
Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát megreszeljük, hozzáadjuk a tojást, a zsírban megpirított zsemlekockát, a lisztet, megsózzuk, megborsozzuk, és jól összekeverjük. A masszából evőkanállal a megforrósított zsírba galuskákat szaggatunk, és mindkét felükön pirosra sütjük őket. Párolt parajhoz tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.