Eddy60 2009.06.21. 09:44

Pirított burgonya

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 40 g zsír, só.

Elkészítése: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, negyedekre vágjuk, és félig megfőzzük. Leszűrjük, tepsiben felforrósított zsírra terítjük, és időnként megforgatva ropogósra sütjük. Teához tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr651347787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása