2009.06.21. 09:05
Húslevesben párolt burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 60 g zsír, 50 g sima liszt, húsleves, 60 g hagyma, zöldpetrezselyem, só, törött bors.
Elkészítése: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és karikára vágjuk. A zsírban megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük liszttel, megpirítjuk, szükség szerint felöntjük húslevessel és kb. 10 percig főzzük. Hozzáadjuk a burgonyát, átforraljuk, megsózzuk, megborsozzuk, és belekeverjük az apróra vágott petrezselyem zöldjét.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.