Hozzávalók: 1 kg burgonya, 60 g zsír, 50 g sima liszt, húsleves, 60 g hagyma, zöldpetrezselyem, só, törött bors.

Elkészítése: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és karikára vágjuk. A zsírban megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük liszttel, megpirítjuk, szükség szerint felöntjük húslevessel és kb. 10 percig főzzük. Hozzáadjuk a burgonyát, átforraljuk, megsózzuk, megborsozzuk, és belekeverjük az apróra vágott petrezselyem zöldjét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr921347703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása