Hozzávalók: 200 g burgonya, 40 g zsír, 1,25 l víz, 2 gerezd fokhagyma, só, majoránna.

Elkészítése: A megtisztított burgonyát megmossuk, negyedekre vágjuk, sós vízben megfőzzük és leszűrjük. A fokhagymát a sóval eldörzsöljük, belekeverjük a zsírba, egy kevés majoránnával fűszerezzük, és felöntjük a burgonya főzőlevével. A leszűrt burgonyát megtörjük, visszatesszük a levesbe és átforraljuk.

Pirított kenyérrel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr961342706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása