2009.05.31. 14:09
Burgonyaleves tejjel, vajjal
Hozzávalók: 200 g burgonya, 50 g vaj, 1,25 l tej, só.
Elkészítése: A megtisztított burgonyát fölszeleteljük, sósvízben megfőzzük, áttörjük, felöntjük forró tejjel, és néhány percig forraljuk. Végül belekeverjük a friss, hideg vajat. Pirított zsemlekockával tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: levesek burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr31342658
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.