Eddy60 2009.05.31. 14:01

Burgonyaleves

Hozzávalók: 400 g burgonya, 40 g zsír, 1,25 l víz, 80 g hagyma, só, 1 kávéskanál pirospaprika, törött bors.

Elkészítése: Az apróra vágott hagymát zsírban megfuttatjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát meg a kockára vágott burgonyát, megsózzuk, és fedő alatt, időnként forró vízzel locsolgatva, puhára pároljuk. Végül felöntjük vízzel, meghintjük törött borssal, és felforraljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr721340577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása