Eddy60 2010.02.12. 06:38

Karobszósz

(karob= szentjánoskenyérpor, kakaó helyettesítő)

Hozzávalók: 1csésze víz, 2 tk. vanília. 1 ek. Olaj, 1-2 ek. Méz, 1/8 tk. só, 2-4 ek. Liszt, 2 ek. karob vagy kakaó,

Elkészítése: Turmixolni és pár percig pudingossá főzni. Nagyon finom a gofri tetejére.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr561751183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása