2009.12.05. 09:13
Gesztenyegolyók
Hozzávalók: 25 dkg. gesztenyemassza, 1 ek. kakaó, 5 dkg vaj v. margarin, 2 ek. porcukor
Elkészítése: A gesztenyemasszát villával összetörjük, hozzáadjuk a kakaót, a porcukrot, majd jól kikeverjük, hogy szép sima legyen. 30 percre hűtőbe tesszük. Vizes kézzel diónyi golyókat formálunk belőle, kristálycukorba meghempergetjük, és minyonpapírra tesszük.
Jó nassolást!
Szólj hozzá!
Címkék: sütemények
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.