Hozzávalók: 1 dl tej, 4 dl tejszín, 1,5 dl sárgabaracklekvár vagy dzsem, 1 evőkanál rum, csipetnyi só,

Elkészítése: A tejet a sárgabaracklekvárral, a sóval és a rummal egészen addig keverjük, amíg egynemű massza nem lesz belőle. Ezután ráöntjük a tejszínt, és 1 percig tovább keverjük. A habos fagylaltmasszát betöltjük a fagylaltgép tartályába, és az előírás szerint megfagyasztjuk.

Előkészítési ideje: kb. 10 perc.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr141376160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása