Hozzávalók: 50 dkg francia zöldbab, 25 dkg bacon szalonna, 3 dkg vaj, törött bors, KNORR Delikát ételízesítő

Elkészítése: A francia zöldbabot enyhén ételízesítős vízben roppanós puhára főzzük, majd leszűrjük. Kevés törött borssal megfűszerezzük. A bacon szalonnát hajszálvékony szeletekre vágjuk, minden szeletbe 6-8 zöldbabot teszünk, és a szalonnát szorosan összetekerjük. Egy tűzálló edényt vajjal kikenünk, egymás mellé helyezzük benne a göngyölékeket, és forró sütőben szép pirosra sütjük. Roston sült húsok, natúran sütött májszelet kiváló körete lehet, önállóan is
fogyasztható.

Elkészítési idő: 40 perc

Egy adag: 2100 kJ/500 kcal

Ajánlott ital: száraz fehérbor - Siklósi Chardonnay Barrique 1999 Malatinszky Kúria

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr581362576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása