2009.08.01. 13:00
Burgonyás sütemények, torták, felfújtak
A burgonya nemcsak jóízű levesek, önálló egytálételek alapanyaga, ízletes süteményeket is készíthetünk belőle. A burgonyás tészta könnyen nyújtható, édes és sós sütemények egyaránt készíthetők belőle, és azok nem száradnak ki olyan hamar, mint a burgonya nélkül készült sütemények.
A receptek 4-5 személyre szólnak.
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr571242366
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.