Eddy60 2009.06.21. 11:00

Vajas sült burgonya

Hozzávalók: 1,5 kg burgonya, 100 g vaj, só, törött fehér bors.

Elkészítése: A meghámozott, megmosott és hasábra vágott burgonyát rövid ideig vízben áztatjuk, majd tűzálló tálba rakjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és lefödve forró sütőben kb. fél óráig sütjük. Tálalás előtt hideg vajdarabkákat szórunk rá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr741353842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása