2009.06.21. 11:00
Vajas sült burgonya
Hozzávalók: 1,5 kg burgonya, 100 g vaj, só, törött fehér bors.
Elkészítése: A meghámozott, megmosott és hasábra vágott burgonyát rövid ideig vízben áztatjuk, majd tűzálló tálba rakjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és lefödve forró sütőben kb. fél óráig sütjük. Tálalás előtt hideg vajdarabkákat szórunk rá.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr611353842
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.