2009.06.21. 10:53
Túrós Harula
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 200 g túró, 80 g sima liszt, 2 tojássárgája, só, zsír a tepsi kikenéséhez.
Elkészítése: A meghámozott burgonyát finomra reszeljük, megsózzuk, és belekeverjük a lisztet. A tepsit hideg zsírral jól kikenjük, elsimítjuk benne a tésztát, a tetejét megszórjuk a tojássárgájával elkevert enyhén megsózott túróval, és forró sütőben világospirosra sütjük. Aludttejjel vagy teával tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.