2009.06.21. 10:45
Tojással töltött burgonya
Hozzávalók: 8 db nagyobb burgonya, 120 g vaj, 8 tojás, só, pirospaprika, törött bors.
Elkészítése: A meghámozott burgonyát megmossuk, kiskanállal kivájjuk a belsejét, egy kizsírozott tűzálló tálba egymás mellé ültetjük őket, és forró sütőben megsütjük. A megsült burgonyákat olvasztott vajjal meglocsoljuk, valamennyibe ütünk egy-egy tojást, megsózzuk, megszórjuk törött borssal meg piros-paprikával, visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük, míg a tojás meg nem dermed. Magában vagy párolt zöldséggel tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.