Hozzávalók: 8 db nagyobb burgonya, 120 g vaj, 8 tojás, só, pirospaprika, törött bors.

Elkészítése: A meghámozott burgonyát megmossuk, kiskanállal kivájjuk a belsejét, egy kizsírozott tűzálló tálba egymás mellé ültetjük őket, és forró sütőben megsütjük. A megsült burgonyákat olvasztott vajjal meglocsoljuk, valamennyibe ütünk egy-egy tojást, megsózzuk, megszórjuk törött borssal meg piros-paprikával, visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük, míg a tojás meg nem dermed. Magában vagy párolt zöldséggel tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr411351725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása