Eddy60 2009.06.21. 10:38

Tepsis burgonya

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 80 g zsír, só.

Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát karikára vágjuk, és tiszta konyharuhában szárazra törölgetjük. Egy tepsit kizsírozunk, belerakjuk a burgonyát, megsózzuk, és forró sütőben pirosra sütjük. Forrón, teához tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr181351697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása