2009.06.21. 10:38
Tepsis burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 80 g zsír, só.
Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát karikára vágjuk, és tiszta konyharuhában szárazra törölgetjük. Egy tepsit kizsírozunk, belerakjuk a burgonyát, megsózzuk, és forró sütőben pirosra sütjük. Forrón, teához tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr601351697
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.