Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g kemény sajt, 50 g vaj, 2,5 dl tejföl, 2 tojás, só, törött bors.

Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát vékony karikára vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, ráöntjük a tejfölben elhabart 2 tojást, és jól összekeverjük. Egy tűzálló tálat kizsírozunk, belerakjuk a burgonyát, meglocsoljuk olvasztott vajjal, megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben megsütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr381351685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása