2009.06.21. 10:35
Tejfölös- sajtos sült burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g kemény sajt, 50 g vaj, 2,5 dl tejföl, 2 tojás, só, törött bors.
Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát vékony karikára vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, ráöntjük a tejfölben elhabart 2 tojást, és jól összekeverjük. Egy tűzálló tálat kizsírozunk, belerakjuk a burgonyát, meglocsoljuk olvasztott vajjal, megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben megsütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.