2009.06.21. 10:30
Tejben főtt burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 80 g vaj, 5 dl tej, zöldpetrezselyem, só.
Elkészítése: A meghámozott, megmosott és kockára vágott burgonyát kb. 10 percig főzzük. Leszűrjük, hozzáöntjük a tejet, megsózzuk, és takaréklángon puhára főzzük. A megfőtt burgonyát a vajjal együtt áttörjük, és simára keverjük. Tányérokra rakjuk, és megszórjuk apróra vágott zöldpetrezselyemmel.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal