Hozzávalók: 1 kg burgonya, 80 g vaj, 5 dl tej, zöldpetrezselyem, só.

Elkészítése: A meghámozott, megmosott és kockára vágott burgonyát kb. 10 percig főzzük. Leszűrjük, hozzáöntjük a tejet, megsózzuk, és takaréklángon puhára főzzük. A megfőtt burgonyát a vajjal együtt áttörjük, és simára keverjük. Tányérokra rakjuk, és megszórjuk apróra vágott zöldpetrezselyemmel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr391348416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása