2010.03.22. 07:58
Tavaszi paella
Elkészítése: Hús helyett 10 dkg kockára vágott sonkát használnak, amit a rizzsel együtt pirítanak meg kissé felengedtetés előtt. Felengedtetés után előfőzött, leszűrt zsenge zöldségfélét (karfiolt, spárgát, pórét, stb.) adnak hozzá.
Szólj hozzá!
Címkék: spanyol ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr941858410
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.