2009.06.21. 09:58
Sajtos burgonyapüré
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 250 g kemény sajt, 100 g vaj, egy kevés tej, só, törött fehér bors.
Elkészítése: A meghámozott, megmosott és kockára vágott burgonyát sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, áttörjük, az olvasztott vajjal meg a tejjel simára keverjük, majd a kész pürét tálra rakjuk, megszórjuk reszelt sajttal, megborsozzuk, és azonnal tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.