Hozzávalók: 1 kg burgonya, 250 g kemény sajt, 100 g vaj, egy kevés tej, só, törött fehér bors.

Elkészítése: A meghámozott, megmosott és kockára vágott burgonyát sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, áttörjük, az olvasztott vajjal meg a tejjel simára keverjük, majd a kész pürét tálra rakjuk, megszórjuk reszelt sajttal, megborsozzuk, és azonnal tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr811347848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása