Hozzávalók: 600 g burgonya, 300 g főtt zöldség (sárgarépa, zeller, petrezselyem), 100 g zsír, 1 evő-kanál vajban pirított zsemlemorzsa, 2 tojás, só, törött bors, tojás és zsemlemorzsa a bundázáshoz.

Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és megreszeljük. Hozzáadjuk a kockára vágott főtt zöldséget, a 2 tojást, a pirított zsemlemorzsát, megsózzuk, megborsozzuk, és jól összekeverjük. A masszából szeleteket formálunk, megforgatjuk őket tojásban és zsemlemorzsában, és forró zsírban mindkét felüket szép pirosra sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr291347822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása