2009.06.21. 09:54
Rántott, zöldséges burgonyaszelet
Hozzávalók: 600 g burgonya, 300 g főtt zöldség (sárgarépa, zeller, petrezselyem), 100 g zsír, 1 evő-kanál vajban pirított zsemlemorzsa, 2 tojás, só, törött bors, tojás és zsemlemorzsa a bundázáshoz.
Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és megreszeljük. Hozzáadjuk a kockára vágott főtt zöldséget, a 2 tojást, a pirított zsemlemorzsát, megsózzuk, megborsozzuk, és jól összekeverjük. A masszából szeleteket formálunk, megforgatjuk őket tojásban és zsemlemorzsában, és forró zsírban mindkét felüket szép pirosra sütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.