2009.06.21. 09:53
Rántott, húsos burgonyaszelet
Hozzávalók: 600 g burgonya, 300 g maradék hús, 100 g zsír, 1 evőkanál zsemlemorzsa, 2 tojás, 60 g hagyma, 1 gerezd fokhagyma, só, törött bors, tojás és zsemlemorzsa a bundázáshoz.
Elkészítése: A héjában főtt és kihűlt burgonyát meghámozzuk, és az összevágott hússal, a hagymával meg a fokhagymával megdaráljuk. Megsózzuk, megborsozzuk, és jól összekeverjük. A masszából szeleteket formálunk, megforgatjuk őket felvert tojásban meg zsemlemorzsában, és forró zsírban mindkét felüket szép pirosra sütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.