Hozzávalók: 600 g burgonya, 300 g maradék hús, 100 g zsír, 1 evőkanál zsemlemorzsa, 2 tojás, 60 g hagyma, 1 gerezd fokhagyma, só, törött bors, tojás és zsemlemorzsa a bundázáshoz.

Elkészítése: A héjában főtt és kihűlt burgonyát meghámozzuk, és az összevágott hússal, a hagymával meg a fokhagymával megdaráljuk. Megsózzuk, megborsozzuk, és jól összekeverjük. A masszából szeleteket formálunk, megforgatjuk őket felvert tojásban meg zsemlemorzsában, és forró zsírban mindkét felüket szép pirosra sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr771347820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása