2009.06.21. 09:39
Paradicsomos párolt burgonya
Hozzávalók: 1,5 kg burgonya, 1 kis doboz paradicsompüré, 100 g zsír vagy olaj, csont lé, 100 g hagyma, zöldpetrezselyem, só, pirospaprika.
Elkészítése: A megmosott és meghámozott burgonyát karikára vágjuk. Az apróra vágott hagymát a zsírban vagy olajban megfonnyasztjuk, megszórjuk pirospaprikával, megsózzuk, belekeverjük a paradicsompürét, felöntjük csont lével, hozzáadjuk a burgonyát, és fedő alatt puhára pároljuk. Apróra vágott zöldpetrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.