Hozzávalók: 1,5 kg burgonya, 1 kis doboz paradicsompüré, 100 g zsír vagy olaj, csont lé, 100 g hagyma, zöldpetrezselyem, só, pirospaprika.

Elkészítése: A megmosott és meghámozott burgonyát karikára vágjuk. Az apróra vágott hagymát a zsírban vagy olajban megfonnyasztjuk, megszórjuk pirospaprikával, megsózzuk, belekeverjük a paradicsompürét, felöntjük csont lével, hozzáadjuk a burgonyát, és fedő alatt puhára pároljuk. Apróra vágott zöldpetrezselyemmel meghintve tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr351347777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása