2009.06.21. 09:34
Orosz rakott burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 150 g kolbász, 2 füstölt hal, 80 g zsír, 2,5 dl tejföl, 40 g hagyma, zöld-petrezselyem, só, törött bors.
Elkészítése: A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és karikára vágjuk. Egy tűzálló tálat kizsírozunk, belerakjuk a burgonya felét, beborítjuk a karikára vágott kolbásszal és a kicsontozott, apróra vágott füstölt hallal. A zsírban üvegesre fonnyasztjuk az apróra vágott hagymát meg a zöldpetrezselymet, megsózzuk, megborsozzuk, felöntjük tejföllel, összekeverjük, és a felét ráöntjük a füstölt halra, befedjük a burgonya másik felével, meglocsoljuk a maradék tejföllel, és lefödve ropogósra sütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.