Hozzávalók: 1 kg burgonya, 500 g savanyú káposzta, 50 g füstölt szalonna, 100 g zsír, egy kevés tej, 50 g hagyma, só.

Elkészítése: A meghámozott, megmosott, kockára vágott burgonyát sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és áttörjük. Összekeverjük az apróra vágott savanyú káposztával, hozzáadjuk a zsírt, szükség szerint a tejet, és jól kikeverjük. Tálra halmozzuk, és leöntjük a kisült szalonnával, melynek zsírjában előzőleg megpirítottuk az apróra vágott hagymát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr61347713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása