Eddy60 2009.06.21. 08:59

Harula

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g sima liszt, 1 evőkanál tejszín, 1 tojás, só, törött bors, zsír a tepsi kikenéséhez.

Elkészítése: A meghámozott burgonyát finomra reszeljük, hozzáadjuk a tojást, a tejszínt, a lisztet, megsózzuk, megborsozzuk, és jól összekeverjük. A tepsit bőven kikenjük hideg zsírral, belesimítjuk a tésztát, és forró sütőben ropogósra sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr811345347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása