2009.06.21. 08:50
Hagymás- ecetes burgonya
Hozzávalók: 1,5 kg burgonya, 80 g zsír, víz, 150 g hagyma, só, törött bors, 1 evőkanál ecet.
Elkészítése: Az apró szemű burgonyát meghámozzuk és megmossuk. Egy tűzálló tálat kizsírozunk, és rétegezve rakjuk bele a burgonyát meg a karikára vágott hagymát, megsózzuk, és megborsozzuk. Annyi ecetes vizet öntünk rá, hogy a burgonyát félig ellepje, és fedő alatt lassan puhára pároljuk. Párolás közben nem kevergetjük, csak rázogatjuk a tálat.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.