Eddy60 2009.06.21. 08:36

Főtt újburgonya

Hozzávalók: 1,5 kg újburgonya, 100 g vaj, 80 g hagyma, petrezselyem zöldje, só.

Elkészítése: Az újburgonyát vízben megáztatjuk, ledörzsöljük a héját, megmossuk, és sós vízben, egy csokor zöldpetrezselyemmel puhára főzzük. Amikor megfőtt, leszűrjük, tányérokra rakjuk, és meglocsoljuk a vajjal, amelyben előzőleg megpirítottuk az apróra vágott hagymát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr231345252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása