2009.06.21. 08:36
Főtt újburgonya
Hozzávalók: 1,5 kg újburgonya, 100 g vaj, 80 g hagyma, petrezselyem zöldje, só.
Elkészítése: Az újburgonyát vízben megáztatjuk, ledörzsöljük a héját, megmossuk, és sós vízben, egy csokor zöldpetrezselyemmel puhára főzzük. Amikor megfőtt, leszűrjük, tányérokra rakjuk, és meglocsoljuk a vajjal, amelyben előzőleg megpirítottuk az apróra vágott hagymát.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.