Eddy60 2009.06.21. 08:35

Fokhagymás Harula

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g sima liszt, 1 evőkanál tej, 1 tojás, 3 gerezd fokhagyma, só, törött bors, majoránna, zsír.

Elkészítése: A meghámozott burgonyát finomra reszeljük, hozzáadjuk a tojást, a sóval eldörzsölt fokhagymát, a tejet, a lisztet, és törött borssal meg majoránnával fűszerezzük. Jól összekeverjük, és a tésztát bőven kizsírozott tepsiben 1 cm vastagon szétterítjük. Forró sütőben ropogósra sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr741345250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása