2009.06.21. 08:35
Fokhagymás Harula
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g sima liszt, 1 evőkanál tej, 1 tojás, 3 gerezd fokhagyma, só, törött bors, majoránna, zsír.
Elkészítése: A meghámozott burgonyát finomra reszeljük, hozzáadjuk a tojást, a sóval eldörzsölt fokhagymát, a tejet, a lisztet, és törött borssal meg majoránnával fűszerezzük. Jól összekeverjük, és a tésztát bőven kizsírozott tepsiben 1 cm vastagon szétterítjük. Forró sütőben ropogósra sütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.