2009.06.21. 08:27
Burgonyarizs
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 120 g vaj, zöldpetrezselyem, só.
Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát sós vízben puhára főzzük, de ügyeljünk, hogy ne főjön szét. Leszűrjük, és burgonyanyomón úgy törjük át, hogy a tálra rizshez hasonló szemekben hulljon. Kis halmokat formálunk belőle, meghintjük apróra vágott petrezselyem zöldjével, és recés késsel levágott hideg vajdarabkákkal díszítjük. Bifsztekhez körítésnek vagy egytálételként tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.