Eddy60 2009.06.21. 08:27

Burgonyarizs

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 120 g vaj, zöldpetrezselyem, só.

Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát sós vízben puhára főzzük, de ügyeljünk, hogy ne főjön szét. Leszűrjük, és burgonyanyomón úgy törjük át, hogy a tálra rizshez hasonló szemekben hulljon. Kis halmokat formálunk belőle, meghintjük apróra vágott petrezselyem zöldjével, és recés késsel levágott hideg vajdarabkákkal díszítjük. Bifsztekhez körítésnek vagy egytálételként tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr291345224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása