Hozzávalók: 400 g burgonya, 4 zöldpaprika, 4 érett paradicsom, 400 g rostélyos, 40 g füstölt szalon-na, 40 g zsír, 80 g hagyma, só, törött bors, pirospaprika.

Elkészítése: A megtisztított és megmosott rostélyost tiszta konyharuhában megtörölgetjük, szeletekre vágjuk, kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és mindkét oldalát forró zsírban hirtelen kisütjük. A megmaradt zsírban megolvasztjuk a kockára vágott füstölt szalonnát, üvegesre fonnyasztjuk benne az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük vízzel vagy húslével, belerakjuk a megsült hússzeleteket, és fedő alatt puhára pároljuk. A megtisztított és megmosott burgonyát negyedekre vágjuk, és a hús mellé rakjuk. Rávágjuk a megtisztított zöldpaprikát és paradicsomot, megsózzuk, és lefödve puhára pároljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr411345188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása