2009.06.21. 08:11
Burgonya, mártásban
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 50 g vaj, 4 tojássárgája, 50 g hagyma, marhahúsleves, zöldpetrezselyem, ecet, só.
Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és karikára vágjuk. A vajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a burgonyát, megsózzuk, felöntjük annyi marhahúslevessel, amennyi a mártáshoz szükséges, és jól átforraljuk. A 4 tojássárgáját elhabarjuk egy kevés ecettel meg az apróra vágott zöldpetrezselyemmel, beleöntjük a mártásba, és összekeverjük. Sült hússal vagy kolbásszal tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.