Hozzávalók: 1 kg burgonya, 50 g vaj, 4 tojássárgája, 50 g hagyma, marhahúsleves, zöldpetrezselyem, ecet, só.

Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és karikára vágjuk. A vajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a burgonyát, megsózzuk, felöntjük annyi marhahúslevessel, amennyi a mártáshoz szükséges, és jól átforraljuk. A 4 tojássárgáját elhabarjuk egy kevés ecettel meg az apróra vágott zöldpetrezselyemmel, beleöntjük a mártásba, és összekeverjük. Sült hússal vagy kolbásszal tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr351345187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása