Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g főtt zöldborsó, 1 szál főtt sárgarépa, 200 g ecetes uborka, 1 alma, 400 g sonka, 30 g hagyma, majonéz (lásd MAJONÉZES BURGONYASALÁTA).

Elkészítése: A héjában főtt burgonyát apró kockára vágjuk. Hozzáadjuk a laskára vágott sonkát, az összeaprított hagymát, zöldborsót, sárgarépát, uborkát és meghámozott almát. Leöntjük majonézzel, összekeverjük, és állni hagyjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr751342975

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.puppystoreatdoral.com 2017.09.29. 22:19:29

Codeine expiration - Contoh program vb database penjualan

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása