2009.06.11. 19:19
Olasz burgonyasaláta
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g főtt zöldborsó, 1 szál főtt sárgarépa, 200 g ecetes uborka, 1 alma, 400 g sonka, 30 g hagyma, majonéz (lásd MAJONÉZES BURGONYASALÁTA).
Elkészítése: A héjában főtt burgonyát apró kockára vágjuk. Hozzáadjuk a laskára vágott sonkát, az összeaprított hagymát, zöldborsót, sárgarépát, uborkát és meghámozott almát. Leöntjük majonézzel, összekeverjük, és állni hagyjuk.
· 1 trackback Szólj hozzá!
Címkék: saláták burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Trackbackek, pingbackek:
Trackback: www.puppystoreatdoral.com 2017.09.29. 22:19:29
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.