Hozzávalók: 1 kg burgonya, 200 g ecetes gomba, 200 g ecetes uborka, 2 evőkanál olaj, 2 kemény tojás, 2,5 dl víz, 100 g hagyma, só, törött bors, 1 evőkanál pirospaprika, ízlés szerint ecet és cukor.

Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és vékony karikára vágjuk, Hozzáadjuk a kockára vágott főtt tojást, gombát, uborkát meg az apróra vágott hagymát, megborsozzuk, meghintjük pirospaprikával, és összekeverjük. A vízben elkeverjük a sót, a cukrot meg az ecetet, ráöntjük a burgonyára, megcsepegtetjük az olajjal, még egyszer jól összekeverjük, és állni hagyjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr121342937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása