2009.06.11. 19:07
Burgonyasaláta tojássárgájával
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 2,5 dl tejföl, 3 kemény tojás, 40 g hagyma, petrezselyem zöldje, só, ízlés szerint ecet és cukor.
Elkészítése: A héjában főtt, meghámozott burgonyát karikára vágjuk, és összekeverjük az apróra vágott hagymával. A 3 kemény tojás sárgáját villával összetörjük, összehabarjuk a tejföllel, megsózzuk, ecetezzük, cukrozzuk, és a megvágott zöldpetrezselyemmel együtt hozzáadjuk a burgonyához. Tálba rakjuk, megszórjuk az apróra vágott tojásfehérjével, és állni hagyjuk, míg az ízek összeérnek.
Szólj hozzá!
Címkék: saláták burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.