Hozzávalók: 1 kg burgonya, 2,5 dl tejföl, 3 kemény tojás, 40 g hagyma, petrezselyem zöldje, só, ízlés szerint ecet és cukor.

Elkészítése: A héjában főtt, meghámozott burgonyát karikára vágjuk, és összekeverjük az apróra vágott hagymával. A 3 kemény tojás sárgáját villával összetörjük, összehabarjuk a tejföllel, megsózzuk, ecetezzük, cukrozzuk, és a megvágott zöldpetrezselyemmel együtt hozzáadjuk a burgonyához. Tálba rakjuk, megszórjuk az apróra vágott tojásfehérjével, és állni hagyjuk, míg az ízek összeérnek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr971342920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása