2009.06.11. 19:01
Burgonyasaláta ecetes uborkával
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 3 ecetes uborka, 1 alma, 2,5 dl tejföl, 80 g hagyma, só, törött bors, 1 kávéskanál mustár, ízlés szerint cukor és ecet.
Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, összekeverjük az apróra vágott hagymával, uborkával meg almával, és leöntjük a megsózott, megborsozott, mustárral, cukorral és ecettel ízesített tejföllel. A kész salátát néhány óráig állni hagyjuk.
Szólj hozzá!
Címkék: saláták burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.