Hozzávalók: 1 kg burgonya, 3 ecetes uborka, 1 alma, 2,5 dl tejföl, 80 g hagyma, só, törött bors, 1 kávéskanál mustár, ízlés szerint cukor és ecet.

Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, összekeverjük az apróra vágott hagymával, uborkával meg almával, és leöntjük a megsózott, megborsozott, mustárral, cukorral és ecettel ízesített tejföllel. A kész salátát néhány óráig állni hagyjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr111342898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása