Hozzávalók: 300 g burgonya, 1 szál sárgarépa, 40 g tepertő, 20 g zsír, 1,25 l víz, 80 g hagyma, só, zöldpetrezselyem, kakukkfű.

Elkészítése: A megtisztított, megmosott és apró kockára vágott burgonyát forró sós vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a vékony karikára vágott sárgarépát és az összevágott tepertőt (lehet kacsa-vagy libatepertő is), belekeverjük a levesbe a zsírban megpirított, apróra vágott hagymát, és átforraljuk. Végül a kész levest megvágott petrezselyem zöldjével és kakukkfűvel ízesítjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr961342833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása