2009.05.31. 14:31
Sárgarépás burgonyaleves
Hozzávalók: 200 g burgonya, 100 g sárgarépa, 20 g zsír, 20 g sima liszt, 1,25 l csont lé, só.
Elkészítése: A megtisztított, megmosott és apróra vágott sárgarépát egy kevés csont lében puhára pároljuk és áttörjük. A zsírból és lisztből világos rántást készítünk, felöntjük csont lével, hozzáadjuk az áttört sárgarépát meg a megtisztított, kockára vágott burgonyát, megsózzuk, és puhára főzzük.
Szólj hozzá!
Címkék: levesek burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.