Hozzávalók: 200 g burgonya, 100 g sárgarépa, 20 g zsír, 20 g sima liszt, 1,25 l csont lé, só.

Elkészítése: A megtisztított, megmosott és apróra vágott sárgarépát egy kevés csont lében puhára pároljuk és áttörjük. A zsírból és lisztből világos rántást készítünk, felöntjük csont lével, hozzáadjuk az áttört sárgarépát meg a megtisztított, kockára vágott burgonyát, megsózzuk, és puhára főzzük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr181342782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása