2009.05.31. 14:29
Rizses burgonyaleves
Hozzávalók: 200 g burgonya, 50 g rizs, 1,25 l füstölthús-lé, 30 g hagyma, zöldpetrezselyem, törött bors, pirospaprika.
Elkészítése: A füstölt hús főzőlevébe belekeverjük az apróra vágott hagymát, a megtisztított, kockára vágott burgonyát, a megmosott rizst, és addig főzzük, míg a burgonya és a rizs meg nem puhult. Törött borssal, pirospaprikával és apróra vágott petrezselyem zöldjével fűszerezzük.
Szólj hozzá!
Címkék: levesek burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.