Eddy60 2009.05.31. 14:25

Olcsó burgonyaleves

Hozzávalók: 300 g burgonya, 2,5 dl tej, 1,25 l víz, 50 g hagyma, 1 csokor petrezselyem zöldje, só.

Elkészítése: A megmosott és kockára vágott burgonyát a megtisztított, apróra vágott hagymával és petrezselyem zöldjével sós vízben puhára főzzük. Ha megfőtt, áttörjük, hozzáöntjük a tejet, és apróra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük. Pirított zsemlekockával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr211342753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása