2009.05.31. 14:11
Burgonyalisztből készített leves
Hozzávalók: 40 g burgonyaliszt, 40 g túró, 1 dl tejszín, 1 egész tojás, 3 tojássárgája, 1,25 l csont lé, só.
Elkészítése: A burgonyalisztet, a túrót a 3 tojássárgájával simára keverjük, beleütjük az egész tojást, és habverővel felverjük. Végül hozzáadjuk a tejszínt, folytonos keverés közben felöntjük a csont lével, és ízlés szerint megsózzuk. Habgaluskával tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: levesek burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.